Detoxdiet, badkläder test: hur man renar och går ner i vikt utan stress

0
Rate this post

Med de vackra dagarnas ankomst och sommarens intågande, börjar tanken som plågar de flesta ta sig fram med mer och mer arrogans: kostympassningen. Faktum är att med sommaren känner både män och kvinnor ett behov av att ta tillbaka sitt välbefinnande: förbättra kosten, gå ner de extra kilona och förbereda sig så bra som möjligt för havet, badkläder och semester.

Självklart är det väldigt viktigt att hitta sin idealvikt och sikta på hälsan, men det skadar inte att sikta på en kropp som också är vacker och tonad. Det finns tid, men det är bättre att inte förlora mer. Sommaren 2019 närmar sig med stormsteg, och för att inte bli tagen oförberedd är det bra att börja kavla upp ärmarna. Utan ångest: den första ingrediensen är uthållighet.

För att rena och gå ner i vikt utan stress kan detoxdieten vara en utmärkt lösning: ta reda på hur!

Vad är detoxdieten?

Att rena kroppen är mycket viktigt för att förebygga övervikt och eventuella åkommor eller sjukdomar. Det är en händelse att inte missa, speciellt när värmen kommer. Att eliminera avfall och gifter regelbundet är i själva verket väsentligt: ​​vår kropp utsätts ständigt för ämnen som kan skada den, såsom föroreningar, rök, skräpmat och droger, men även stillasittande liv och stress bidrar till att producera avfall som är skadligt för organen. och vävnader.

Detoxen, förutom att vara en viktminskningsdiet, är främst avgiftande och renande. Den passar faktiskt för alla som vill rena sin kropp efter en period av missbruk av fet mat eller med tanke på den annalkande sommaren. Det är just kroppen som får oss att förstå när det är dags att agera: tröttheten ökar, utmattningen likaså, oväntade hudfläckar dyker upp.

Bland de erhållna fördelarna finns också förbättringen av hudens ljusstyrka, särskilt i ansiktet, och återhämtningen av idealvikten tack vare den relativa viktminskningen, på grund av detoxdieten: maten från denna diet, faktiskt, starkt påverka minskningen av fettmassor.

Vem passar den för och vad består den av?

Avgiftningsdieten rekommenderas för alla som förutom att gå ner i vikt behöver avgifta sin kropp, till exempel efter semesterperioder där maten har ägnats lite uppmärksamhet, efter långa läkemedelsterapier eller efter perioder med hög stress. fysiska och/eller psykiska.

Liksom naturen behöver vår kropp också regenereras på sommaren, med en remise-en-forme i avgiftningens namn: från alla gifter, avfall och överflödig vätska som samlas under vintermånaderna. Oroa dig inte eftersom denna diet inte ger någon deprivation jämfört med fast föda, utan fokuserar helt enkelt på vissa livsmedel snarare än andra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här