Hur man renar sig innan man går på en diet

0
Rate this post

Innan du börjar med en ordentlig diet rekommenderar vi att du tillåter några dagar att rena och avgifta dig själv, för att ta bort den där tyngdkänslan, eliminera gifter och återställa kroppen till en optimal situation för att börja gå ner i vikt.

Det betyder inte att du ska fasta, utan välj din mat noggrant – det finns livsmedel som på grund av sitt innehåll fungerar som riktiga ”rensare” – och följ vissa försiktighetsåtgärder.

Ta reda på vilka

Innan du börjar en diet, se till att din kropp är ren och fri från avfall och gifter. Till exempel? Följ dessa enkla tips

Innan du går på en diet, ta dig tid att rena din kropp, som verkligen är trött och “berusad”. Bara några enkla åtgärder kombinerat med valet av rätt mat för att helt eliminera avfall och gifter och återfå lätthet och hälsa. Ja till örtteer, grönsaker som broccoli, fänkål och gröna bönor, röd frukt och citron, mycket vatten och svettas gott! Om några dagar kommer du att känna dig som ny och vara redo – och motiverad – att börja dieten.

Det kan tyckas triviala eller uppenbara råd, men aldrig som i reningsfasen är vatten viktigt eftersom det kan eliminera gifter, tömma magen och göra din hud ljusare.

Men om tanken på att dricka 2 liter vatten om dagen gör dig lite orolig, använd några strategier som kan locka dig, som att alltid ha en flaska vatten i väskan, smutta på den ofta under dagen och börja dricka Det. så fort hon vaknar, det första.

Du kommer att se att du kommer fram på kvällen efter att ha druckit mycket mer utan att ens inse det!

Att rena betyder inte att fasta, långt ifrån, det innebär att noggrant välja mat och ta dem utan att tynga ner dem med såser, kryddor och olika fetter. Som vi har sagt finns det livsmedel som fungerar som riktiga “rensare”, som kan eliminera alla gifter de möter. Broccoli är bland dem. De är rika på fibrer, antioxidanter och C-vitamin och hjälper till att effektivt eliminera avfall som samlats vid berusning.

Fänkål och vindruvor, å andra sidan, stimulerar diures, hjälper tarmfunktionerna och framför allt druvor är rika på antioxidanter. Även sparris, citron och gröna bönor bör aldrig saknas om din avsikt är att eliminera ackumulerade gifter, och glöm inte vitlök, en av de mest “kraftfulla” renande livsmedel, ett riktigt universalmedel som renar kroppen perfekt.

Svett gör att du kan eliminera många gifter: grönt ljus till bastun – om du inte lider av lågt blodtryck – och till sporter som får dig att svettas mycket som en aerobics-, zumba- eller spinningkurs, eller, om du inte gör det. har tid (eller lust) att gå till gymmet, kom ihåg att 20 minuters löpning om dagen räcker även under lunchrasten i parken i din stad.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här