Avgifta genom att ändra vanor

0
Rate this post

Öva kolonhydroterapi

Även närvarande i Ayurveda, tar kolonhydroterapi dig att rengöra tarmen genom att främja utbyte av syre och eliminering av toxiner. Denna praxis kan utföras av alla, även i frånvaro av specifika patologier, med kontroll och övervakning av en expert.
Gå varje dag

Träning bekämpar sömnlöshet, stimulerar ämnesomsättningen och främjar eliminering av gifter. Om du inte har tid… kom inte med ursäkter. Börja ta vara på alla möjligheter att gå och cykla för små ärenden. Det finns ett stort utbud av kroppsviktsträningsvideor på nätet, varför inte testa det?
Unna dig en dag på spaet

Spa minskar stress och har många hälsofördelar, under varje säsong. Tack vare de höga temperaturerna genom svett från hamam och bastu eliminerar vi gifter och ger en boost till ämnesomsättningen. Fördelen är dubbel: vacker hud, topp humör.

Frigör dina känslor och hitta tid för dig själv

Negativa känslor, ilska som vi inte smälter och frustration över situationer som vi inte kan acceptera påverkar kroppen. Sluta. Lär dig att släppa känslor. Att skapa ett utrymme för dig själv under dagen och börja observera vad du behöver är autentisk terapi, för kropp och själ.

Detoxdiet efter semestern: hur man avgiftar efter fest

Hur ska man bete sig efter de efterlängtade men dietiskt fruktade festerna? Finns det några användbara försiktighetsåtgärder att följa och kostkombinationer som ska respekteras för att komma tillbaka i form direkt? Ta reda på det med oss

Julens läckerheter, den behagliga värmen från en eldstad, de kontinuerliga middagarna med vänner och släkt gör julen till en lös kanon för vår figur och för vår fysiska form.

Utan att ge upp nöjet av ett bannlyst bord eller en klunk vin i sällskap med våra nära och kära (även för att det annars skulle vara för svårt att inte bli måltavla för roliga fraser om kosten), kommer det att vara möjligt med små knep att återfå full fysisk form på några dagar. Låt oss ta reda på några små knep för detoxdieten för att snabbt göra dig av med julfesten och återuppta resan mot att uppnå det bästa tillståndet av fysisk och näringsmässig kondition.

Hur man beter sig under semestern

Om det är sant att det är trevligt att njuta av bordets nöjen under middagar på kvällar eller julluncher, kan några små försiktighetsåtgärder, redan under dessa dagar, lätt hjälpa dig att hantera din näringsstatus.

Först och främst, försök att konsumera råa grönsaker som fänkål, selleri eller morötter vid varje måltid, helst före måltiden. Fibrerna i dessa grönsaker kommer faktiskt att skapa en sorts gelatinös patina som kommer att göra absorptionen av näringsämnen, särskilt sockerarter, som du kommer att konsumera senare i måltiden, mycket mer gradvis och mindre invasiv.

Dessutom kommer samma fibrer att fungera som en sköld mot potentiellt irriterande ämnen som du oundvikligen kommer i kontakt med. Slutligen kommer du att hjälpa tarmen att eliminera allt avfall.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här