Hansa Medical offentliggör årsredovisning för 2014

0
Rate this post

Hansa Medicals årsredovisning för 2014 finns nu att läsa på byråns hemsida

Årsredovisningen skickas ut till de aktieägare och andra intressenter som särskilt efterfrågar det. För ytterligare information, vänligen kontakta verksamheten på telefon 046-16 56 70 eller e-post [email protected]

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Hansa Medical abdominal muscle (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om handel med finansiella instrument. Uppgifterna lämnades till tidningen den 29 april 2015 kl 08:00.

För mer information, vänligen kontakta:

  • Hansa Medical Magmuskel
  • Göran Arvidson, CFO samt tillförordnad vd

Angående Hansa Medical Abdominal

Hansa Medical är ett bioteknikföretag med fokus på nya och innovativa immunmodulerande enzymer. Företagets ledande medicinkandidat inom professionell utveckling, IdeS, suspenderar antikroppar och har fantastisk terapikapacitet vid transplantation och även ovanliga autoimmuna tillstånd.

Företaget har dessutom utvecklat HBP, en marknadslanserad biomarkör för medicinsk diagnos samt förutsägelse av extrem blodförgiftning, och utför preklinisk forskning på EndoS, ett bakteriellt antikroppsmodulerande enzym. Hansa Medical har sitt säte i Lund. Verksamhetens aktie (HMED) är noterad för handel på Nasdaq First North i Stockholm med Remium Nordic som Licensed Advisor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här