Corporate governance report

0
Rate this post

Vilka produkter är bättre att undvika?

Lever, du bör inte äta det för ofta, eftersom det innehåller mycket vitamin A, vars överskott kan försämra barnets korrekta utveckling.Jordnötter kan innehålla aflatoxiner som kan skada ditt ofödda barn.Rökta och grillade produkter innehåller en stor mängd salt och innehåller farliga föreningar som finns i rök.

Syntetiska sötningsmedel är fortfarande osäkra på deras hälsoeffekter, så det är bäst att undvika dem.Kaffe innehåller koffein som kan störa en normal babys hjärtfunktion. Experter låter dig dricka högst 2 koppar svagt kaffe med mjölk om dagen. Undvik också starkt te eftersom det kan läcka ut kalcium ur din kropp.

Ta inte vitamin A och D på egen hand utan att konsultera en läkare. Deras överskott kan vara farligt för barnet.

Ta hand om variationen i menyn och kvaliteten på produkterna, var särskilt uppmärksam på vad du äter. En korrekt sammansatt diet under graviditeten främjar en korrekt utveckling av barnet och den framtida moderns hälsa.

Taggar: vad man inte ska äta under graviditeten, vad man ska undvika under graviditeten, diet under graviditeten, alkohol under graviditeten, vad man ska äta under graviditeten, vad man inte ska äta under graviditeten, produkter förbjudna under graviditeten

  • Produkter förbjudna under graviditet: se vad du inte får äta när du är gravid 2022-01-05 16:39Produkter förbjudna under graviditet: se vad du inte får äta när du är gravid Författare: Getty images Förbjudet under graviditet: se vad som inte får ätas under graviditeten
  • Produkter som är förbjudna under graviditeten finns. Vet du vad man inte kan äta när man är gravid? Speciellt för dig har vår dietist utarbetat en lista över produkter som är förbjudna under graviditet och delvis tillåtna. Vi kommer också att föreslå vilka livsmedelsprodukter som bör undvikas i onödan av gravida kvinnor.

Vad kan inte ätas under 9 månaders graviditet?

Finns det några produkter som är förbjudna under graviditeten? Det är värt att ta reda på eftersom den framtida mammans kost är mycket viktig för utvecklingen av det ofödda barnet. Så innan du tar tag i någon produkt, tänk noga på om det kommer att skada dig och ditt barn.

Ta reda på listan över förbjudna produkter under graviditeten och ta reda på vad den blivande mamman inte kan äta och vad som är tillåtet, i motsats till vad många tycker.

Innehåll

  • Produkter förbjudna under graviditet. Vad kan du inte äta?
  • Produkter som ska undvikas
  • Produkter som felaktigt avråds från under graviditet

Vad kan inte ätas under 9 månaders graviditetProdukter förbjudna under graviditet. Vad kan du inte äta?

1. Transfettsyraisomerer

Denna typ av fett finns i högt bearbetade livsmedel och det är möjligt att utesluta det helt från din kost. Vår kropp producerar inte denna typ av fett, dess enda källa är vår kost.

Konsumtion av transisomerer är förknippad med en ökad risk för många civilisationssjukdomar, vilket är särskilt viktigt under graviditet och amning. Varför är de förbjudna under graviditeten?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här