Hur du tömmer magen med 3 dagars detoxrecept

0
Rate this post

Kan du inte bli av med uppblåst mage? Har du struntat i kosten i några dagar eller under semestern och inte kan bli av med den där irriterande tyngdkänslan? Förmodligen har du under perioden av “matmissbruk” samlat på dig för många giftiga ämnen och överskott av vätskor, vilket hindrar kroppens avgiftande aktivitet.

Finns det en lösning för att hjälpa de organ som är involverade i den renande verkan (lever, njurar och tarmar) och slutligen säga adjö till buksvullnad?

Absolut ja, och det heter Detox Diet, ett matprogram som på bara 3 dagar kan hjälpa dig att ta bort överflödig vätska och giftiga ämnen, för att du omedelbart ska känna dig lättare och eliminera all känsla av svullnad och tyngd. Har du någonsin hört talas om denna lösning bland botemedlen för en svullen mage? Innan du upptäcker specifikt vad det är, är det bra att undersöka orsakerna till vilka känslan av tyngd och buksvullnad härrör.

Svullen mage: vanligaste orsakerna

Efter de stora hetsorna och semesterperioderna (som jullovet) har vi alla åtminstone en gång upplevt svullnadsförnimmelser i mage, rumpa och ben. Gastrointestinala problem, en känsla av utmattning och stress läggs ofta till dessa symtom.

Var kommer alla dessa åkommor ifrån? Svaret ligger troligen just i den perioden av felaktig näring, vilket ledde till en viktig ansamling av avfall, giftiga ämnen och överskott av vätskor. Vår kropp kan vanligtvis eliminera dessa ämnen självständigt tack vare leverns, tarmarnas och njurarnas renande verkan.

Men för att säkerställa att vår kropps avgiftande aktivitet alltid fungerar korrekt bör vi alltid vara vid perfekt hälsa, borta från smog och stress, träna regelbundet och följa en 100% hälsosam kost.

Däremot kan du väl föreställa dig hur svårt det är att behålla denna livsstil under lång tid utan att göra misstag. Vid “sporadiska misstag” som till exempel pizza eller pommes frites kommer vår kropp att kunna rena sig själv.

Men det är just när dessa misstag överskrids som vår kropp har svårare att eliminera överflödiga gifter, och det är därför semesterperioden är en typisk omständighet där känslan av uppblåst mage och mag-tarmproblem uppstår.

Att uppleva dessa symtom för en dag eller två kan vara normalt efter en isolerad episod av att äta en hetsätning. Men när känslan av bukuppsvälldhet håller i sig länge betyder det att det är dags att stötta vår kropp i avgiftande aktivitet. Men på vilket sätt?

Hur man tömmer magen: “detox” är nyckelordet!

Hur man tömmer magen Låt oss omedelbart släppa en mycket vanlig tro: det finns inga omedelbara botemedel för att eliminera en svullen mage! Speciellt om viktökning inte orsakas av överskott av vätska utan av fettmassa, skulle det enda verkliga botemedlet vara att följa en diet som ordinerats av en dietist och att göra regelbunden fysisk aktivitet (För att lära dig mer om detta ämne, läs artikeln om skillnaderna mellan viktminskning och detoxdieter).

Om du å andra sidan tror att din uppblåsthet i magen orsakas av en lång period av hetsätning, gör dig redo att ta reda på hur du “tömmar” magen på bara 3 dagar, tack vare detox-dieten!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här