“Detoxdieten är för viktminskning”

0
Rate this post

Även detta är en falsk myt som är riktigt svår att radera med tanke på dess utbredda användning. Just av denna anledning hittar du på denna sida en artikel helt tillägnad det vanliga misstaget att följa en detoxdiet för att gå ner i vikt.

Men hur är det möjligt att det inte hjälper att gå ner i vikt eftersom de flesta som följer denna diet lyckas gå ner i vikt på bara 3 dagar? Det är sant, i själva verket är detta en av de viktigaste konsekvenserna av detoxdieten, men just i detta avseende är det viktigt att skilja en konsekvens från ett mål.

För det är viktigt att inte glömma huvudmålet med en detoxdiet, som är att förlora överflödig vätska och inte fettmassa

Faktum är att de kg som tappats under detoxprogrammet orsakas av just utdrivningen av dessa vätskor, och det är inte ens garanterat att viktminskning kommer att inträffa. Om ditt mål är att gå ner i fett, vad du behöver är en viktminskningsdiet gjord av en nutritionist.

Så varför är det så lätt att hitta orden “detox-diet för viktminskning” på webben? Återigen, dessa termer används specifikt för att locka läsarens uppmärksamhet, och ger löften som är omöjliga att hålla. När allt kommer omkring, om du tänker efter, lockar en “detoxdiet som tjänar till att gå ner i vikt” en mycket bredare publik än “en detoxdiet som tjänar till att avgifta”, eller hur?

Skillnaden är att det första påståendet är absolut falskt och avvikande, jämfört med det andra.

“Detoxdieten är en diet med endast flytande ämnen”

Inget mer falskt! Det är sant att det idag finns verkligen många typer av detoxprogram som ger en diet baserad enbart på flytande föda, inklusive de berömda detoxsmoothiesna. Men är kosten för en detoxdiet verkligen så intetsägande och smaklös?

Sanningen är att tron ​​på att detoxrecept innebär att man bara gör flytande mat är ännu en utbredd falsk myt som måste skingras. En detoxdiet värd att definieras som sådan är förvisso en lågkaloridiet med strikta regler och mat att hålla sig borta från, men det behöver inte nödvändigtvis vara en kost som saknar smak och smak.

Om du undrar hur det är möjligt att en sockerfri måltidsplan fortfarande kan vara trevlig så har jag svaret för dig: Basilitox!

Basilitox är ett 3-dagars detoxprogram utformat för att du ska kunna avgifta din kropp lugnare och utan de klassiska alltför intetsägande och obehagliga recepten. Dessutom kommer detta detoxreceptprogram att anpassas helt efter din smak, vanor och intolerans. På denna sida hittar du också många recensioner av de som redan har provat Basilitox och var mer än nöjda med det!

Vill du också få ett detoxprogram skräddarsytt för dig? Genomför detta snabba test där du måste svara på några enkla frågor, och på bara 3 dagar kan du också äntligen säga adjö till uppsvälld känsla och mag-tarmbesvär!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här