Careers

0
Rate this post

Använd samma produkter för olika recept

Om du inte nöjer dig med att äta samma måltider 2-3 dagar i rad har jag mycket värdefulla råd till dig. Använd samma ingredienser till olika recept, på så sätt blir din kost mer varierad och du sparar mycket tid. Stekar du kött?

Du kan använda dem för att göra en smörgås, sallad eller middag. Kokar du baljväxtfrön? Gör soppa, sallad och varmrätt av dem. Kokar du ris? Dela den i portioner och krydda var och en på olika sätt, tack vare vilket du kommer att få en annan smak. Möjligheterna är oändliga.

Snabba pengar

  1. I slutändan kommer dagen då du inte kommer att kunna gå in i köket och laga mat till några skatter i världen – ingen tid, stress, viktiga möten. Alla har en historia. Oroa dig inte! I dagsläget har vi ett riktigt stort utbud av värdefulla prefab i butik.
  2. Därför har jag förberett en lista med 5 set som jag använder oftast, som skapar en hälsosam, balanserad måltid, och samtidigt är goda och redo att ätas direkt 🙂

Proteinyoghurt, t ex isländsk typ + färsk frukt, t ex blåbär + nötter, t ex mandel.
Keso, t ex Piątnica light + fullkornsrulle, t ex grahamka + grönsaker, t ex körsbärstomater.
Rökt fisk, t ex lax + grönsaker, t ex salladsmix + färsk frukt, t ex mango. Mozzarella, t.ex. light + grönsaker, t.ex. tomat + fullkornsbröd, t.ex. graham. Proteinmjölkdryck, t.ex. mjölkmark tillgängligt i en nyckelpiga + färsk frukt, t.ex. banan + jordnötssmör, t.ex. från cashewnötter.

Slösa inte tid

Titta inte på och beundra risgrytan om du inte har tid i köket att tänka som en uppgift. Du kommer in i köket, sätter på vattnet som du ska koka ris, gröt eller grönsaker i och tar samtidigt hand om nästa uppgifter.

Börja med den rätt som kräver längst tillagning/gräddningstid utan din medverkan, gör förbehandlingen i början, börja laga/grädda den och utför nästa uppgifter under denna tid.

Slösa inte tidKänner du inte för att kolla fem gånger om köttet i ugnen är klart?

Utrusta dig själv med en enkel och pålitlig enhet – en temperatursond, som informerar dig med en ljudsignal om att steken är klar och stänger av ugnen.

Titta inte på TV, prata i telefon eller ägna dig åt distraherande aktiviteter när du lagar mat. Sedan säger du till dig själv att tillagningen av måltider är så tidskrävande när halva tiden faktiskt var att göra något annat. Har du en ledig stund? Städa upp regelbundet, tyvärr laddar inte ens diskmaskinen av sig själv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här