Interact Start

0
Rate this post

Allt på en gång

Optimera din måltidsberedningstid genom att förbereda alla rätter “på en gång”. Kommer du hem från jobbet på eftermiddagen går du bara till affären för att köpa något till middag. Sen kommer man hem och börjar laga mat, efter en timme sätter man sig ner för att äta en måltid som försvinner från tallriken på flera minuter och först då börjar man undra vad man ska äta till frukost imorgon, man gör ett misstag.

Naturligtvis om du vill spara tid. Enligt mig är det definitivt värt att förbereda de flesta eller till och med alla måltider under ett pass i köket. Så här lyckas jag förbereda en uppsättning måltider på 40 minuter i förväg i 2 dagar. Ett välutrustat kök hjälper mig att laga mat på ett effektivt sätt, och i mitt fall var investeringen i intuitiva och funktionella Electrolux hushållsapparater en höjdare.

Välutrustat kök

Hittills var det en sak som avskräckt mig från att laga mat – att diska efter det… Jag var inte medveten om hur moderna och funktionella köksmaskiner kan underlätta, skynda på och njuta av en hälsosam livsstil.

I flera år var jag ovillig att köpa en diskmaskin, jag var övertygad om att tvättmaskiner inte kan rengöra disk och servis ordentligt. Och på grund av att vi lagar mycket mat så verkade det för mig att jag inte skulle kunna “tvätta” alla saker på en gång och skulle behöva tvätta dem för hand ändå.

Jag hade fel, min Electrolux diskmaskin klarar nästan all smuts perfekt, och tack vare ergonomiska korgar och klokt åtskilda sektioner kan jag diska all disk, bestick, kastruller etc. på en gång, som jag använde för att laga mat i flera dagar !

Varför valde jag just den här diskmaskinen?

Först och främst, tack vare QuickSelect-kontrollen, tack vare sin intuitiva förmåga, efter val av disktid, justerar diskmaskinen automatiskt de andra diskparametrarna. Som ni vet blir jag snart pappa, min fästmö är gravid och som det händer så dyker de första problemen med ryggraden upp.

Lyckligtvis eliminerar vår enhet besväret med att ladda och ta ur disk från diskmaskinen. Mekanismen i den nedre korgen gör att du kan höja den till en bekväm höjd i en smidig rörelse. Inte nog med att köpet betalar sig snabbt, eftersom den här enheten är extremt energi- och vattenbesparande, utan den tid jag ägnat åt att skrubba pannan kan jag nu ägna åt mina släktingar.

Varför valde jag just den här diskmaskinenDet viktigaste i slutet.

En hälsosam kost betyder inte ständig perfektion. Dina effekter, din hälsa och hur din kropp ser ut avgör vad du gör varje dag, inte på helgdagar. Närma dig därför aldrig en hälsosam kost på grund av allt eller inget, för oftast kommer du att stå med ingenting. Försök att göra det bästa valet varje gång.

Det finns ingen mat i din kost som du absolut måste äta, och det finns ingen mat i en hälsosam livsstil som du aldrig kan äta igen.
Den enda mat du inte bör äta är

  • de du inte gillar
  • de som du mår dåligt efter,
  • de du inte kan förbereda,
  • de som du är allergisk eller intolerant mot mat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här