Penismätningar

0
Rate this post

Om dina penis en högre standard har (16,5 centimeter eller mer ), kan du nervändar i slidan för kvinnor att nå att ingen annan ” medelstora ” man är , och du kan enkelt de absolut mest känsliga områden av din följeslagare framkalla .

Om dina penis mycket större än den genomsnittliga är , gynna dig inte bara från en förbättrad självförtroende , men din förmåga , i loppet av intimitet motstånd till make , är definitivt väsentligt öka .

Tillsammans med en stor penis är säkert den hälsa möjligheten att ha den punkten och peka för att stimulera – “G” som din fru för månen ger , är definitivt verkligen annorlunda höjdpunkter succession erfarenhet , kanske för första gången i sin sexuella aktivitet livsstil , och du vara säker på att faktiskt vara den man som du verkligen är detta nöje erbjudande är.

  • Det gjordes faktiskt många studier och även den normala penisstorleken är 16 till 16,5 uppskattad .
  • Den frågan är egentligen , vad penis mätningar att tänka är.

Penismätningar är nödvändiga

Durex DurexTo genomfört en online- undersökning på penis dimension för flera år . Baserat på deras recension :

Som med individer kan vara penis något i storlek och form är olika ! Durex- storlek forskningsstudier tillsammans med en profylaktiska grupper visar , att den typiska storleken av en erigerad penis ca 168 mm (6,5 inches ) är och den gemensamma periferi ( bredd ) faktiskt omkring 130 mm (5 inches ) är . Visst kan de mätningarna från penis inom befolkningen lätt avsevärt variera .

KinseyI Kinsey Record är bara en av de hälsa bästa omfattande studier av penis dimension till hittills.

Denna fil runt mätningarna penis indikerar , att den vanliga vita hanar en Penismaß av 6,2 inches och en omkrets på 3,7 inches har och den vanliga svarta afrikanska hanar en lite större Penismaß har 6,3 inches lång, yta 3,8 tum .

Den avvikelse på 0,1 inches är faktiskt absolut inte statist betydande behov och även inte faktiskt anses vara . Med andra ord , det är hela världen ingen skillnad i typiska mätningar penis .

Om du en kille med en liten penis frågar , är det du förmodligen också informerade , att mätningar med säkerhet inga problem representera . Om du en dam fråga och inte bryter vill , är du säger , att mätningar absolut ingen roll att spela .

Men låt det faktiskt vara verklighetstroget , det är verkligen inte sant . Ja, sanningen är faktiskt enkel : penisdimensionen är viktig . Likaså kan vara den största delen av kvinnor i en privat diskussion bevisa.

En översyn av Cosmopolitan med den titeln “The penis av mina kompisar är verkligen mycket små ” visar , att kvinnor en enorm penis föredrar , att mätningar för de faktiskt viktigt är .

En 16 cm stor svans intervall faktiskt knappast göras till de flesta kvinnor att träffas , särskilt varm.

Cosmopolitan jag försäkrar dig , att du ordspråket lyssnade ha : “Det här är verkligen inte dimensionerna på fartyget , men den rörelse av havet . Från ” Vissa kvinnor håller det för sant : Vad en man med käppen av kärlek fabrikat , är faktiskt viktigare som bara , så viktigt det faktiskt är . Många kvinnor har , men definitivt den känslan , att det inte finns något annat sätt är , som en man en under genomsnittet penis något förskjuten burk .

När penisstorleken förbättras hälsa kan

Effektiva alternativ för att förstora den penis dimension ? Det finns några typer av penisformade procedurer i vår recension . Den allra första gruppen kunde faktiskt kallas “penis” – enheter som det hänvisas till . Är faktiskt den kontroll , tar eller ens förlängning av penis i försöket , genom att använda olika band , kroppsvikt , penisringar , luftpump , utrustning , Epektatire etc . att vara förlängas .

Den ärliga sanningen är faktiskt , att alla dessa enheter verkligen kan förstöra den vävnaden i penis. Sättet hur alla dessa verktyg fungerar , leder till och skadade även ärr från penis. Detta är faktiskt inte förvånande , att varje förbättring som med dessa metoder är associerad , osäker eller ens sannolikt även ett stort antal av är . Tänk dig därför , att med ökande ålder män skadade vävnader sin form och den förmåga att förlora , vanligtvis för att agera .

Alla dessa vikter och penispumpar är sedan många år erkända , men det finns inga professionella forskningsstudier som de stöder .

Men , detta är inte den bästa tekniken för penisförstoring.

Penis kirurgiskt ingrepp . Det pris för en kirurgisk behandling av penis är 10.000 euro och inkluderar den minskning av penis celler och deras stöd . Yrkes studier visar , att 69% av alla klienter , som är en penis operation genomgått har , med dessa slutresultatet faktiskt missnöjda är , och åtminstone 75% är faktiskt från utseendet på hennes kropp efter en sådan kirurgisk procedur besviken .

I tillägg till den negativa effekten av en kirurgiskt ingrepp frustrerande att vara – permanent förvrängning och även störningar av den ingripande hälsa är faktiskt två omedelbara negativa effekter av en kirurgisk procedur , och både den emotionella som liksom den fysiska trauman av en sådan störande teknik är faktiskt en organisk utveckling.

Penisberedningar expanderar . Vi är visserligen om naturliga penisförstoringspiller säger att penisen förstora den sexuella hälsa och välbefinnande av män förbättra och även den sunda av en erektion ökar . Penispiller är faktiskt säkra och är uteslutande från exklusiva naturliga örter vann att för deras speciella egenskaper kända är .

När penisstorleken förbättras hälsa kanDe är blandade samman i en framgångsrik och oerhört kraftfull blandning . Naturliga penisförstoringstabletter utan negativa effekter . Men , de slutresultatet kan variera för olika människor . För detta ändamål rekommenderar våra experter starkt , att du vara för de bästa piller för penisförstoring beslutar att genom professionella undersökningar som stöds är , och även pengar tillbaka – Säkerhets erbjudande . Vänligen undvika alla föreskrivna mediciner.

Skadlig hälsa penisförstoring

Förvaltningsmyndighet för välbefinnande:

Administrativ myndighet av YgeiasOi luftpump är faktiskt anordningar som från en cylinder och en sugpump ( bly eller ens mekaniserad ) existerar .

Genom att placera penis inom de lösa cylinder leder denna enhet tillsammans med den strävan till en erektion … vakuumeffekt är faktiskt att konstruera den kroppen systemet från …

The Användaren måste använda den vakuumpenispump set , när du ser smärta .. . den användning av en vakuum penis pump kan lätt bli skadade eller blodkärl spricker eller till och med enligt den hudytan eller i djupa blå marina strukturer i penis eller de Oscheos leda vad till blödning och / eller den utveckling av en hälsa hematom leads .

Skadlig hälsa penisförstoringI själva verket finns det finns nu tillräckligt uppgifter om de risker , fördelar och att användningen av penis pumpar .Under de nuvarande bidragen i BBC har funnit , att den största delen av män som slutar medicinsk penisproteser tillverkas , med de slutliga resultaten verkligen inte nöjd var :

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här